Projectes

Ordino Clàssic

Disseny web, social media, comunicació offline i relació amb la premsa, i audiovisual de la 1a. edició del festival de música Ordino Clàssic.

Andorra la Vella – La capital de les il·lusions

Social media i contingut audiovisual del Poblet de Nadal d'Andorra la Vella - La capital de les il·lusions

Andorra Pneumàtics

Disseny web, fotografies i contingut de text en 4 idiomes de la web de pneumàtics d'Estació Enclar Carburants Andorrans.

Fira Sant Ermengol – Fira Formatges Artesans del Pirineu

Disseny web, fotografies, audiovisual i contingut de text i social media de la Fira de Sant Ermengol - Fira dels Formatges Artesans del Pirineu.

Viure a rural

Disseny web responsiva, imatge gràfica, repositori de fotografies web per a la plataforma Viure a rural del Projecte Odisseu.

Cooperativa Cadí

Campanya de vídeo marketing viral i documental del Centenari de la Cooperativa Lletera Cadí i comunicació dels actes organitzats per la celebració.

Cal Rossa – Turisme de natura

Disseny web responsiva, imatge gràfic, gestor de reserves personalitzat, botiga online i repositori de fotografies web per al projecte sostenible i de turisme de natura de Cal Rossa, a Taús.

Documental “Ella, la vall”

Documental de caràcter etnogràfic que ens explica la vida de les dones de Les Valls d'Aguilar, malgrat la despoblació de la zona.

Museu Carmen Thyssen Andorra

Disseny web, desenvolupament i posicionament orgànic de la web responsiva en 4 idiomes del Museu Carmen Thyssen Andorra.

Bravento Training

Vídeo promocional del programa Bravento Training, un producte innovador en l'àmbit esportiu per a empreses saludables.

Vall del Madriu – Perafita – Claror

Campanya de comunicació audiovisual per a la presentació de la temporada 2016 de la Vall del Madriu - Perafita - Claror. Patrimoni Natural de la Humanitat a Andorra.

Agència Andorrana Antidopatge

Vídeo promocional explicatiu dels passos que ha de seguir un esportista en el moment del control antidopatge en qualsevol moment, per l'Agència Andorrana Antidopatge.

Aubèrria

Redisseny web i botiga online responsive d'AUBÈRRIA; una empresa de la Seu d'Urgell que t'acompanya a descobrir la natura del Pirineu català.

Química Massó

Realització dels vídeo-tutorials amb animació gràfica pels productes "Raticides" de l'empresa Comercial Química Massó, S.A.

La Seu Medieval

Disseny, estructura, continguts i posicionament web del projecte La Seu d'Urgell Medieval. 25 audiovisuals interactius dels 3 itineraris històrics.

Si vols pots! David Odena

Disseny, estructura i continguts web del repte esportiu del David Odena Teruel, Si vols pots!. Servei de comunicació i gestió de la roda de premsa, entrevistes i reportatges sobre el repte.

CiU la Seu d’Urgell – Albert Batalla

Campanya de comunicació audiovisual per a la candidatura de CiU la Seu d'Urgell - Albert Batalla, a les Eleccions Municipals 2015.

PICURT

PICURT, la Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus, ha tornat a confiar amb Qucut per a la seva comunicació digital i la presència a les xarxes socials.

Retaule de Sant Ermengol

Disseny i creació de la nova pàgina web del Retaule de Sant Ermengol i el blog de notícies amb una estructura adaptada als dispositius mòbils. Creació dels continguts web i posicionament ordinari en buscadors (SEO). Gestió dels perfils oficials a les xarxes socials i servei de premsa.

Agustí

"Agustí" és un documental audiovisual que relata la forma de vida d'un nen que viu en dos mons paral·lels. Per un costat va a l'escola com els altres nens, però per una altra banda treballa per fer el relleu al seu pare i convertir-se en pagès.

El camí del foc. La cremada de falles d’Andorra la Vella

Documental etnogràfic que explica la història de la cremada de falles d'Andorra la Vella que es celebra la nit de Sant Joan. Aquest documental audiovisual recull entrevistes als testimonis vius d'aquesta festa, imatges d'arxiu i gravacions de la cremada de falles del 2014 per descriure la història, les vivències i els sentiments envers el foc.

Tot Nòrdic, Estacions d’esquí nòrdic de Catalunya

Campanya de comunicació audiovisual per a la presentació de la Temporada 2014/2015 de la Mancomunitat d'estacions d'esquí nòrdic de Catalunya, Tot Nòrdic.

Cal Ponsa d’Arfa

Disseny, estructura web , contingut i posicionament ordinari en buscadors (SEO) de la nova pàgina web dels apartaments rurals Cal Ponsa d'Arfa.

Festival de Llegendes de Catalunya

Som els encarregats de la comunicació online i offline i el contingut audiovisual i digital del Festival de Llegendes de Catalunya que es celebra des de l'any 2010 a la localitat de Sant Martí de Tous, a l'Anoia.

Circuit Fer

Vídeo promocional de la VII Cadí Circuit Fer, les curses de muntanya a l'Alt Urgell amb la LAura Orgué, Campiona del món de curses verticals.

Experiències Pirineus

Disseny, estructura web, contingut i posicionament ordinari en buscadors (SEO) de la nova pàgina web de l'associació d'empreses turístiques de l'Alt Urgell i la Cerdanya www.experienciespirineus.com

Home tranquil, formatge artesà

"Home tranquil, formatge artesà" és un documental audiovisual que relata la vida d'un artesà formatger, des del punt de vista de l'antropologia social i el seu entorn natural. Premi Espiello Pirineos 2013.

Grifone Challenge Escanyabocs

Seguiment i resum audiovisual i distribució d'imatges de la Grifone Challenge Escanyabocs 2012 als mitjans de comunicació del territori espanyol i sobretot Catalunya.

L’arrova estesa

Programa de televisió de reportatges socioculturals sobre el que passa a l'entorn online d'Andorra i el Pirineu català.

L’Excusa

L'excusa, un documental sobre el món de la caça, que exposa la part més humana dels grups que es dediquen a la caça del senglar en l'Alt Urgell, una activitat sovint poc entesa per la població.

Jordi Sasplugas. El Mirador d’Andorra

"Jordi Sasplugas. El mirador d'Andorra" és un curt documental produït per l'Arxiu Nacional d'Andorra i Qucut - Producció i Comunicació amb motiu del Dia mundial del patrimoni audiovisual de l'any 2013.

Climent Olm o les pedres que parlen

"Climent Olm o les pedres que parlen" és el retrat d'un home que durant vint-i-cinc anys ha esculpit en plena natura més de 600 pedres i ha triat una vida austera, solitària i marginal. La creació és una harmonia total entre home i paisatge i el resultat és Rocaviva, un laberint màgic.