Qucut amb #speakmob #TedxAndorralaVella

Qucut amb #speakmob #TedxAndorralaVella

La sisena edició del TedxAndorralaVella es prepara amb un càsting obert a tothom i en versió 2.0 i, per primer cop, Qucut col·laborem amb aquest esdeveniment.

La idea va ser sortir al carrer a buscar ponents per a la propera edició del TEDx i convidar a la gent a parlar durant dos minuts partint de la frase: ‘la meva experiència més…’. La iniciativa és el primer skeakmob que s’organitza al món, a l’estil dels coneguts speak corners del Higth Park de Londres. I la cita va ser al centre comercial la Illa Carlemany d’Andorra.

Aquestes intervencions les vam enregistrar i editar amb vídeo i es poden veure al canal Youtube del TEDxAndorralaVella, alhora que són compartides amb totes les ciutats que celebren les conferències TED. 

A partir de les votacions que es facin al Youtube i al Facebook de l’organització en podran sortir els protagonistes del proper cicle de conferències TedxAndorra la Vella que se celebrarà el proper 4 d’octubre. Aquest any el tema del TedxAndorralaVella girarà entorn del concepte “Serendipia”.

Mireu i voteu els candidats al #speakmob

de TedxAndorralaVella