Qucut

Grifone Challenge Escanyabocs

L’Escanyabocs és l’esdeveniment d’esports de muntanya i outdoor de la localitat de La Seu d’Urgell en què participen més d’1.400 persones, a partir dels 14 anys d’edat.

Aquest raid consisteix en 5 proves diferents, repartides en dos dies i la primera d’elles és un raid d’aventures al Parc Olímpic del Segre amb les modalitats de caiac individual, orientació a peu, orientació amb BTT i tir amb arc.

La Vertical Quiri també és una de les proves a superar en la Grifone Challenge Escanyabocs i consisteix en una cursa d’ascens fins a 1.485 metres d’altura, amb un desnivell de 850 metres i una distància de 4.74 quilòmetres.

Durant la nit se celebra la Carrera d’Orientació Nocturna i el segon dia la marxa nòrdica i la pedalada Escanyabocs.

L’organització d’aquesta competició va a càrrec de l’ajuntament de La Seu d’Urgell i la patrocina la Diputació de Lleida, la Generalitat de Catalunya així com les marques de roba i material esportiu Grifone i Probike.

Des de Qucut – Producció i Comunicació ens encarreguem del seguiment audiovisual de la competició durant els dos dies de celebració i de la distribució de les imatges al diferents canals de televisió de Catalunya i pels diferents espais informatius.

ARA.CAT TV3 A LA CARTA SÚPER 3

Grifone Escanyabocs 2012